Mediterrane broden
Een van onze specialiteiten zijn mediterrane broden. Deze rijk gevulde broden hebben een zuidelijk karakter en dat proef je! Vers uit de bakkerij bieden wij een: Olijfbrood, Focaccia, Toscaans Breekbrood, 4 Kazenbrood, Gorgonzolabrood, Spinaziebuidel en Tapasbrood.
De mediterrane broden worden door ons voor 85% afgebakken, wij raden daarom aan de broden nog even in de oven te verwarmen, voordat u deze gaat eten. Zo geniet u optimaal van onze mediterrane broden.
Afbaktip
Voor de heteluchtoven geldt: 6-10* minuten op 180 graden
*de grotere broden hebben iets meer tijd nodig dan de wat kleinere, zolang de kern maar is verwarmd.
Geniet ervan!
Olijfbrood
Deeg op basis van olijfolie met zwarte olijven, afgewerkt met kaas en kruiden
Foccacia
Deeg op basis van olijfolie met zwarte olijven en zongedroogde tomaten, afgemaakt met rozemarijn, pesto en zeezout
Toscaans Breekbrood
Deeg op basis van olijfolie met kruiden, pesto, olijfolie en kaas
4 Kazenbrood
Deeg op basis van olijfolie met Brie, Gorgonzola, Goudse Belegen en Mozzarella
Gorgonzolabrood
Deeg op basis van olijfolie met pesto, Gorgonzola en tomaat
Spinaziebuidel
Meergranendeeg met verse spinazie, fetakaas, zongedroogde tomaten, walnoten en honing
Tapasbrood
Maisdeeg met Chorizo, zongedroogde tomaten, kaas & Griekse olijven