Mediterrane broden

Een van onze specialiteiten zijn mediterrane broden. Deze rijk gevulde broden hebben een zuidelijk karakter en dat proef je! Vers uit de bakkerij bieden wij een: Olijfbrood, Focaccia, Toscaans Breekbrood, 4 Kazenbrood, Gorgonzolabrood, Spinaziebuidel en Tapasbrood.

De mediterrane broden worden door ons voor 85% afgebakken, wij raden daarom aan de broden nog even in de oven te verwarmen, voordat u deze gaat eten. Zo geniet u optimaal van onze mediterrane broden.

Afbaktip

Voor de heteluchtoven geldt: 6-10* minuten op 180 graden
*de grotere broden hebben iets meer tijd nodig dan de wat kleinere, zolang de kern maar is verwarmd.

Geniet ervan!

Olijfbrood

Deeg op basis van olijfolie met zwarte olijven, afgewerkt met kaas en kruiden

Foccacia

Deeg op basis van olijfolie met zwarte olijven en zongedroogde tomaten, afgemaakt met rozemarijn, pesto en zeezout

Toscaans Breekbrood

Deeg op basis van olijfolie met kruiden, pesto, olijfolie en kaas

4 Kazenbrood

Deeg op basis van olijfolie met Brie, Gorgonzola, Goudse Belegen en Mozzarella

Gorgonzolabrood

Deeg op basis van olijfolie met pesto, Gorgonzola en tomaat

Spinaziebuidel

Meergranendeeg met verse spinazie, fetakaas, zongedroogde tomaten, walnoten en honing

Tapasbrood

Maisdeeg met Chorizo, zongedroogde tomaten, kaas & Griekse olijven